Tam Eğitim Burslu Öğrencilerimizin Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz!

 Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu (TEB) ile eğitimini sürdüren ve TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü karate sporcularından Ece Yaşar Avrupa Şampiyonu, Ali Gökhan Alkan ise Avrupa 5.’si oldu.

 24-26 Aralık 2010 tarihleri arasında Kocaeli ilinde yapılan Ümit-Genç ve 21 yaş altı Türkiye Şampiyonasında Ece Yaşar Bayanlar 60 kg Kumite kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu (Böylece Ece Yaşar üst üste beşinci kez Türkiye Şampiyonluğunu elde etmiş bulunuyor). Diğer sporcu Ali Gökhan Alkan ise Genç Erkekler Kata kategorisinde Türkiye ikincisi oldu ve sporcular milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı. 07 Ocak 2011 tarihinde İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılan seçmelerde Ece Yaşar ve Ali Gökhan Alkan bütün rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nü temsil etmeye hak kazandılar.

 Sporcular 26 Ocak-09 Şubat 2011 tarihleri arasında şampiyonaya hazırlanmak üzere milli takım kampına girdiler.11-13 Şubat 2011 tarihleri arasında Sırbistan’ın Novisad şehrinde yapılan 38. Ümit-Genç ve 21 yaş altı Avrupa Karate Şampiyonası’na 46 ülkeden 908 sporcunun katılımıyla biten turnuvada Ece Yaşar Avrupa Şampiyonu, Ali Gökhan Alkan ise Genç Erkekler Kata kategorisinde Avrupa beşincisi oldu.

Tam Eğitim Burslu Öğrencilerimizin Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz!” hakkında 2 yorum

  1. Mutlu Tekir

    Türk Eğitim Derneği’nin gurur kaynakları. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Yorumlar kapalı.